- اطلاعات بیشترمشاهده و خرید محصول
آگولین تانین
آگولین تانین - اطلاعات بیشترمشاهده و خرید محصول
آگولین رومیننت
آگولین رومیننت
مشخصات کلی فرآورده
نام فرآورده | AGOLIN TANNINآگولین تانین | AGOLIN RUMINANTآگولین رومیننت | Anti Ammonium Extraآنتی آمونیوم اکسترا | AGOLIN POULTRY NEWآگولین پولتری نیو |
شکل فرآورده | گرانول های میکروانکپسوله مخلوط در خوراک | گرانول های میکروانکپسوله مخلوط در خوراک | پودر مخلوط در خوراک | گرانول های میکروانکپسوله مخلوط در خوراک |
گروه دارویی | افزودنی خوراک | افزودنی خوراک | کنسانتره | افزودنی خوراک |
مورد مصرف | بهبود دهنده عملکرد هضم و جذب در دستگاه گوارشمحرک رشد | بهبود دهنده عملکرد هضم و جذب در دستگاه گوارشمحرک رشد | ضد عفونی کننده خوراککاهنده آمونیاک بسترکاهنده رطوبت بستر | بهبود دهنده عملکرد هضم و جذب در دستگاه گوارشمحرک رشد |
ترکیبات | عصاره گیاه شاه بلوط | عصاره گیاه گشنیزعصاره گیاه میخک | اسیدهای آلیترکیبات گیاهیترکیبات معدنی | عصاره گیاه آویشن باغیعصاره گیاه اسطوخودوسعصاره گیاه زنجبیلعصاره گیاه فلفل سیاهعصاره گیاه میخکو ... |
گروه هدف
حیوانات | دامطیور | دام | طیور | طیور |
مشخصات مصرف
مقدار و نحوه مصرف | ۲۵۰ تا ۷۵۰ گرم در تن خوراک | گاو پرواری: ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی گرم روزانه به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم وزن زندهگاو شیری : ۰.۸ تا ۱.۲ گرم روزانه به ازای هر راس دامگوسفند و بز: ۰.۱ گرم روزانه به ازای هر راس دام | ۱- ۰.۵ کیلوگرم در تن خوراک | ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم در تن خوراک |
تداخلات دارویی | ندارد | ندارد | ندارد | ندارد |
دوره پرهیز از مصرف | ندارد | ندارد | ندارد | ندارد |
مشخصات بسته بندی
نوع بسته بندی | پاکت های کاغذی | پاکت | پاکت های کاغذی | پاکت های کاغذی |
سایز بسته بندی | ۲۵ کیلوگرمی | ۲۵ کیلوگرمی | ۲۵ کیلوگرمی | ۲۵ کیلوگرمی |
شرایط نگهداری
عمومی | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود |
تاریخ انقضا | ۱۸ ماه پس از تولید | ۱۸ ماه پس از تولید | ۹ ماه پس از تولید | ۱۸ ماه پس از تولید |
مشخصات تولید کننده
شرکت تولید کننده | AGOLIN S.A. | AGOLIN S.A. | - | AGOLIN S.A. |
کشور | سوئیس | سوئیس | ایران | سوئیس |