مشخصات کلی فرآورده
نام فرآورده | Hepamarinهپامارین | AGOLIN POULTRY NEWآگولین پولتری نیو | Lavar Renلاوارن | Immuno Propophytایمونوپروپوفیت |
شکل فرآورده | محلول خوراکی | گرانول های میکروانکپسوله مخلوط در خوراک | محلول خوراکی | محلول خوراکی |
گروه دارویی | ۱۰۰% گیاهی | افزودنی خوراک | ۱۰۰% گیاهی | ۱۰۰% گیاهی |
مورد مصرف | بهبود دهنده عملکرد کبدی | بهبود دهنده عملکرد هضم و جذب در دستگاه گوارشمحرک رشد | بهبود دهنده کلیوی | تقویت کننده سیستم ایمنی |
ترکیبات | عصاره گیاه خار مریم | عصاره گیاه آویشن باغیعصاره گیاه اسطوخودوسعصاره گیاه زنجبیلعصاره گیاه فلفل سیاهعصاره گیاه میخکو ... | عصاره گیاه گزنه | عصاره پروپولیسعصاره گیاه سرخارگلعصاره گیاه شیرین بیان |
گروه هدف
حیوانات | دامطیور | طیور | دامطیور | دامطیور |
مشخصات مصرف
مقدار و نحوه مصرف | دام:۲۵ میلی لیتر به ازای ۵۰۰ کیلوگرم وزن بدنطیور صنعتی : ۲۵۰ میلی لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب | ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم در تن خوراک | دام:۲۵ میلی لیتر به ازای ۵۰۰ کیلوگرم وزن بدنطیور صنعتی : ۲۵۰ میلی لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب | دام:۲۵ میلی لیتر به ازای ۵۰۰ کیلوگرم وزن بدنطیور صنعتی : ۲۵۰ میلی لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب |
تداخلات دارویی | ندارد | ندارد | ندارد | ندارد |
دوره پرهیز از مصرف | ندارد | ندارد | ندارد | ندارد |
مشخصات بسته بندی
نوع بسته بندی | بطری | پاکت های کاغذی | بطری | بطری |
سایز بسته بندی | ّبطری ۲۵۰ سی سیکارتن ۲۴ عددی | ۲۵ کیلوگرمی | ّبطری ۲۵۰ سی سیکارتن ۲۴ عددی | ّبطری ۲۵۰ سی سیکارتن ۲۴ عددی |
شرایط نگهداری
عمومی | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود | در جای خشک و خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود |
تاریخ انقضا | ۲ سال پس از تولید | ۱۸ ماه پس از تولید | ۲ سال پس از تولید | ۲ سال پس از تولید |
مشخصات تولید کننده
شرکت تولید کننده | - | AGOLIN S.A. | - | - |
کشور | ایران | سوئیس | ایران | ایران |